Skolen på Duevej

Skolen på Duevej
Skolen på Duevej

torsdag den 30. oktober 2014

Gode bøger på skolebiblioteket

Kan du heller aldrig finde en god bog på skolebiblioteket? Så har vi lidt hjælp til dig. Det her er vores boganbefalinger af bøger fra skolebiblioteket:


Sofies verden af Jostein Gaarder

Kan du lide filosofi? Så vil du elske denne bog.

Romanen handler om pigen Sofie, der på mystisk vis pludselig modtager breve om kendte filosofiske spørgsmål. For hvert brev får hun endnu en bid af filosofiens historie, og det samme gør læseren. Udover brevene bliver læseren også trukket ind i Sofies hverdag og problemer.

 
Skammerens datter af Lene Kaaberbøl

Skammerens datter er en spændende ungdomsfantasy, der både indeholder drager, uforklarlige mord og en gammel borg. Den handler om Dina, som er Skammerens datter. Som Skammer kan man se lige igennem folk og finde ud af hvad de skammer sig over. Evnen viser sig både at være en pest og en gave i løbet af historien.

 
Karlas kabale af Renee Toft Simonsen

Karla er en normal pige på 9 år. Hun bor sammen med sin mor, sin lillebror Mads Morten, sin bonusfar Leif, og så en lillebror der hedder Lillebror. Karlas far er alkoholiker, så hun ser ham ikke så tit. Karla bliver en dag så sur, at hun løber hjemmefra og møder en masse på sin vej.

 
Matched af Ally Condie

Kunne du forestille dig at leve i en verden, hvor Samfundet bestemmer, hvem du skal gifte dig med og hvor du skal arbejde?

Den problemstilling står hovedpersonen, Cassia, overfor i denne Science Fiction om kærlighed og oprør.

 



 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar