Skolen på Duevej

Skolen på Duevej
Skolen på Duevej

torsdag den 30. oktober 2014

Efterskole eller ej?

Et hunde år svarer til syv menneske år. Det samme kan man måske sige om et efterskole år.

En efterskole er et ekstra år du kan tage i niende eller tiende, og du kan endda tage det i ottende hvis det er det du vil.

 Tænker du over om du skal på efterskole eller lade være? Eller hvilken efterskole du skal vælge overhovedet?  Du har måske en sportsgren som du gerne vil vedligeholde, mens du går på skolen, men du vil samtidig gerne være tæt på din familie. Eller måske kan du ikke komme længere væk, hurtigt nok.

  Så er der en hjemmeside, der er helt perfekt til at finde en efterskole der passer perfekt til dig.


 Derinde står alt hvad du har brug for at vide om efterskoler.

 Du  kan søge på lige de ting der passer til dig og dine behov, og der er en stor række af efterskoler, som du kan vælge imellem.

 Der er mange fordele ved at tage på efterskole. Der er et godt fællesskab, og det er garanteret at du får venner for livet.  Og hvis man ikke er helt klar på at komme på gymnasiet kan det være en god idé liiige at tage et ekstra kig på hjemmesiden, som blev nævnt tidligere.

 Man lærer også at tage ansvar på sit år på efterskolen. Du skal f.eks. selv vaske dit tøj og sørge for at du stadig har nok tandpasta til i morgen. Det kan i sig selv være en udfordring.

Men lige meget hvad du vil, anbefaler jeg at du tager et kig på denne hjemmeside.




- Marie, 8.a

Ingen kommentarer:

Send en kommentar