Skolen på Duevej

Skolen på Duevej
Skolen på Duevej

torsdag den 4. december 2014

Hyggelige ting at lave i december

·        Tage i skoven. Toget går lige til ”døren”, hvis du vælger at tage i Hareskoven. Det er hyggeligt at gå rundt og samle grankogler til en juledekoration, og du får også frisk luft.
 
·        Lave egen julepynt. Det er altid dejligt med hjemmelavede julehjerter i hjemmet. Samtidig er det også let at gå ind på internettet og finde opskrifter på forskelligt julepynt. Du behøver nødvendigvis ikke at lave de samme simple hjerter. Prøv med nogle udfordringer.

 
·        Lave varm kakao med flødeskum eller kast dig ud i at lave fx hjemmelavet chai latte. Bare gå ind på nettet og find en opskrift. Det smager bare bedre, når det er hjemmelavet.

 
·        Bage julesmåkager med familien eller en ven/veninde. Der er 100 opskrifter på nettet, og det er faktisk overraskende let at lave, hvis bare man har en opskrift. Det gør heller ikke noget at bage kager med meget smør i. Det er jo kun jul én gang om året.

 
·        Tage skøjterne under armen og tag op på Genforeningspladsen eller en anden skøjtebane. Det er super hyggeligt, og så er det ikke særligt dyrt at leje skøjter. Bagefter kan du tage en kop kakao ved samme bod, som de lejer skøjter ud.

 
·        Høre julemusik på youtube. Det er altid dejligt at høre julemusik, mens man laver noget andet. Sæt mobilen på højtaler og kom i julestemning. Der er mange playlister på fx Spotify.

 
·        Men du må jo ikke glemme at købe/lave julegaver til familien.
hav en glædelig jul:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar